East lentää voittoputkessa!

EV – KaVe 3-0 (25-20, 25-20, 25-21)

 

Vajaan kuukauden mittaisen pelitauon pölyt on nyt karsiteltu pois ja tuloskin oli melko mieluinen, hyvä myö. Pidemmittä puheitta itse otteluun.

 

EAST: Helkala, Tuominen, Sairanen, Silventoinen, Kautonen, Wilska, Lipi (L)

KaVe: Palonen, Siren, Korhola, Piipari, Jokinen, Seppälä, Pursiainen/Laitinen (L)

 

  1. ERÄ

 

Kautosen Eetu back in business ja kyllä muuten Eetu antoi soida ja näkyä: räväkkä aloitus kahdella tehdyllä pisteellä ensimmäisellä verkkokierroksella. Ile ja Taavi antoi mukavasti tulitukea ja ero kasvoi mukavasti erän edetessä. Eetu naulasi pallon ruutuun ja tilanteeksi 17-9, taitaa tulla erä melko helposti kotia. Eikä muuten tullut! 18-10 tilanne tasoittui melko nopeasti lukemiin 21-18 ja Pölli turvautui toiseen aikalisään. Aaltoileva erä kuitenkin 25-20 meille (hieman kaveri päästi pinteestä omilla virheillään).

 

  1. ERÄ

 

Teronpoika Eetu aloitti erän jälleen kahdella tehdyllä pisteellä, hyvä Eetu! KaVe pääsi hieman näennäiselle karkumatkalle erän alussa (3-6), mutta äkkiä kirittiin ero umpeen ja annettiin mennä. Erän loppu puolella toisen keskarin Simozellin vuoro oli nakuttaa muutama piste peräjälkeen. Kyllä keskarit kiittävät luottamuksesta, kun saavat ruokaa. Erä samoin pistein kuin ensimmäisen meille. Huomioitavaa erässä: KaVen kapteeni Palonen jutteli koko erän päätuomari Lehtoselle, joka malttoi antaa vain keltaisen kortin passarille. Liekkö ollut kielimuuri ja epäselvyyksiä heillä, mitkä sitten johtivat maltilliseen huomatukseen.

 

  1. ERÄ

 

Ei yleisö, ei pitkää kahvi- ja pullataukoa eli nyt ei pitäisi käydä klassista pitkän erätauon syndroomaa. Ei ainakaan Kautosen Eetulle käynyt. Voitte arvata miten ex-OKL:n ilmatilan herra ja hidalgo aloitti kolmannenkin erä? Kyllä, kahdella tehdyllä pisteellä. Mutta ei auttanut liiemmin Eetun räväkkä aloitus, sillä KaVe alkoi piste kerrallaan karata yhä kauemmas ja kauemmas. Pölli otti ensimmäisen aikalisän tilanteessa 7-11 ja toisen lukemissa 9-15, jonka jälkeen Pukkisen Jusa tuli Silventoisen tilalle kentälle tuomaan uutta virtaa. Ja hyvin muuten toikin! Sitten Wilska astui kuvioihin nappaamalla ensiksi torjunnan, jonka jälkeen Simo laitteli ns. käärmeisiä syöttöviivan takaa. 11-17 kääntyi pallo kerrallaan ja pian taululla oli lukemat 18-18, kiitos Wilskan hyvien ja varmojen syöttöjen. Ratkaisupaikoissa erän lopulla Hammer-Dave astui isoon roolin ja hakkasi puolen kymmentä pistettä ja sinetöi voiton Eastille nasakalla rajakäännöllä. Hyvä myö! Viimeinen erä 25-21.

 

 

Olipahan aaltoilevaa ja hieman virherikasta peliä, mutta mitä muutakaan voi odottaa pidemmän tauon jälkeen. Kyllä se siitä vielä hioutuu! Huomioitavaa kuitenkin se, että tuollainenkin peli onnistuttiin voittamaan 3-0 vaikka parasta ei esitetty.

Päivän MVP, ässäpelaaja, ässäkone, torjuntamestari ja paterintappaja: Eetu Kautonen. Tappoprosentti 86%, pari ässää ja torjunta päälle, ei huono peli ollenkaan. Eetulla taisi olla hieman pidempi tauko viime sarjapelistä kuin kuukausi, eli väite ”levossa kehittyy” pitää paikkaansa.

 

Tästä ottelusta hyvät asiat matkaan ja kohti uusia seikkailuja. Nyt viikonloppuna levätään ja pelit jatkuvat ensi viikon viikonloppuna Savonlinnassa, kun vastaan saapuu Rantaperkiön Isku. Pelipäivä tarkentuu lähempänä, joko lauantai tai sunnuntai. Rajoituksetkin varmaan tarkentuvat lähempänä (luulisin näin). Ei muuta kuin hyvää kevään jatkoa itse kullekin säädylle, toivottavasti yleisö pääsee pian lehtereille kannustamaan! Teitä oli ikävä sunnuntaina.

 

 

-ts8