3-0, vaikka välillä oli vähän orpo olo.

Otteluraportti 4.2.

EV-OrPo 3-0 (25-23,26-24,25-18)

Lauantai-ilta, OKL-halli ja EV-OrPo -lentismatsi – Aikasen kiva yhtälö, eikö? Ei ilmeisesti ollut. En tiedä johtuiko viime pelin tappiosta vai mistä, mutta hieman oli yleisökato käynyt meidän kotiyleisössä. Emme antaneet sen kuitenkaan häiritä omaa keskittymistä peliin, vaan ajatuksena oli lähteä kaatamaan OrPo edellisen ottelun tapaan, joka pelattiin tammikuun alussa Orivedellä.

Kentälle laitettiin Henry, Tumppi, Taavetti, Immo, Simo, Petukka ja liberoimaan Aleksi. 1 ja 2 erä olivat peliltään aika identtiset. Orivesi hallitsi peliä kummassakin erän puoliväliin asti ja johti useallakin pisteellä. Oma peli ei tuntunut lähtevän käyntiin ei sitten millään. Tehtiin paljon virheitä hyökkäyspuolella, eikä nostopelikään ollut ihan priimaa. Jostain syystä sitten kuitenkin aina siinä erän puolivälissä tuli herätys ja taisteltiin erät itsellemme. Kumpaankin erään Immo lähti avaukseen yp:n paikalle ja Pölli tuli jossain välissä erää herättelemään ukkoja. Myös Henry ja Jere vaihtelivat passarin tontilla. Ensimmäisessä erässä OrPo sai 23 ja toisessa 24 pistettä.

Kun peli kulkee, niin voi välillä vaikka vähän ilveillä - ja Jerellähän kulki.

Kun peli kulkee, niin voi välillä vaikka vähän ilveillä – ja Jerellähän kulki.

Pitkä tauko ja leukojen nosto pukkarissa.

3.Erään tehtiinkin sitten pieniä muutoksia: Jere lähti passarin tontille, Immo liberoimaan ja Pölli yp:n paikalle. 3. erä olikin ehjin pelatuista eristä ja näytti ehkä jo hitusen siltä miltä oman pelin pitäisikin näyttää. Jussi pääsi loppuerästä näyttämään omaa osaamistaan kentällä (Jussi kävi kentällä myös 1. erässä). 3. Erä päättyikin Jussin hirmu pommiin käsistä takaseinään. Erä meille 25-18.

 

Parhaimman pelaajan palkinnon pokkasi OrPolta Markku Puputti ja Eastiltä Jere.

 

Kokonaisuutena peli oli meidän joukkueen osalta matelua ja hieman ilotonta peliä. Tehtiin paljon virheitä, eikä pelattu ihan omalla tasollamme. OrPon peli perustui pitkälti passari/yp Markku Puputin ja yp Teppo Heikkilän peliin. Saimme nämä pelaajat ihan kohtuudella kuriin, mikä luultavasti olikin yksi syy siihen, että loppupeleissä voitimme pelin. Erityisen positiivista pelissä oli se, että sekä 1. ja 2. erässä pystyimme kuromaan OrPon selvän johtoaseman kiinni ja voittamaan erät. 3. Erä oli jo hitusen parempaa tekemistä. Eihän peli täysin katastrofi ollut, koska lopputuloksena tuli 3 pongoo. Välillä oli näyttäviä suorituksia, mutta välillä suoritukset olivat hieman huolimattomia.  Hei ukot, 3 pisteeseen pitää olla tyytyväinen – tyylipisteitä ei jaeta.

Nyt on aika hioa peli uomiinsa ensi viikon tuplaviikonloppua varten. Lauantaina haastamme Vaasassa Kiiston ja sunnuntaina Turussa TuTon. Pelit ovat meidän osalta yläjatkosarjan viimeiset ennen puolivälieriä. Tällä hetkellä Easti on sarjassa kärkipaikalla, mutta ensi viikko voi muuttaa asetelmaa kummastikin. Nyt tarvitaan ukot oikeasti keskittyä tekemiseen koko ensi viikko, sen verran kovat on vastustajat.

3 Pongoo, JAPPAAAAA!

 

Saimaannorpan viiksikarvat jaetaan tällä erää seuraavasti:

Parempaan dabbiin ei Simo pysty syöttäessään.

Parempaan dabbiin ei Simo pysty syöttäessään.

4 viiksikarvaa ansaitsee meidän keskiukkelit Petu ja Simo. Kumpainenkin oli hyvin mukana OrPon hyökkäyksissä saaden torjuntoja ja vaimennuksia. Myös hyökkäyspuolella oli varmaa toimintaa, joten varmasti myös jatkossa vastustajien on seurattava tarkasti näitä pelaajia. Mahtavaa Simo ja Petu!

2 Saimaannorpan viiksikarvaa menee Immon 3.erän liberopelille. Immo nosti syötöt tarkasti passarille, mikä helpotti omaa peliä rutkasti. Hyvä Immo!

2 Saimaannorpan viiksikarvaa saa meidän ”vitsilinjan” lyhyttukkainen passarimme Jere. Vaikka Jerellä on ilmeisesti ollut muutakin parempaa tekemistä, kuin käydä reeneissä, niin passituntuma oli kutakuinkin säilynyt. Jere pelasi ennen kaikkea fiksusti, levittäen peliä monipuolisesti hyökkääjille. Go Jere!

2 Saimaannorpan viiksikarvaa ansaitsee Taavetti varmalla hyökkäyspelillään. Hyvä Taavetti!

1 Saimaannorpan viiksikarvan otan myös itselleni. Vaikka kuinka kehtuutti, niin sainpahan jotain taas kirjailtua. Hyvä minä 🙂

 

Itä-Savon juttu pelistä:

http://www.ita-savo.fi/urheilu/lentopallo/east-volleylle-taisteluvoitto-orposta-361186

 

#1

PS. En tiedä onko tämä nyt niin hyvä asia, mutta pojat, tällä menolla oikeasti ollaan siellä Bahamalla. Kuunvaihde oli varsin tuottoisa 🙂

"Hieman" kuvitteellinen tilanne Bahamalta noin 3 kuukauden päästä.

”Hieman” kuvitteellinen tilanne Bahamalta noin 3 kuukauden päästä.