Koronaohjeistus

East Volleyn ohjeistus M1-sarjaotteluihin

Ohjeistus koronavirustartuntojen välttämiseen ottelutapahtumassa. Noudatathan ohjeita, jotta saamme järjestettyä kaikille turvallisen pelitapahtuman

Jos sinulla on koronaviruksen oireita tai tunnet olosi muuten sairaaksi, jääthän kotiin hoitamaan itsesi terveeksi, pelejä on tarkoitus pelata pitkälle kevääseen.

Jo ennen kuin saavut Liikuntahallille, suosittelemme lataamaan puhelimeen Koronavilkku-sovelluksen.

Ostamalla kausikortin ennakkoon, vältyt jonottamiselta.

Huom! Päivitys ohjeistukseen maskien käytöstä.
Lentopalloliitto on tarkentanut korona-linjauksia ja päivittänyt ottelutapahtumien järjestämisohjeita, joten 10.10. alkaen yleisöllä tulee olla kasvomaski käytössä. East Volley jakaa ottelutapahtumaan saapuville maksutta kertakäyttömaskeja, ja toki myös omaa maskia voi käyttää.

LIIKUNTAHALLILLE SAAPUMINEN

– Vältä jonot saapumalla paikalle hyvissä ajoin, lisäksi olemme joutuneet rajaamaan katsojamäärän noin 200:aan turvallisuuden parantamiseksi.
– Käytä hallilla olevia käsidesejä
– Jos sinulla on kausikortti, pelaajakortti, vapaalippu tai kumppanikortti, toivomme että käytät hallin päädyssä olevaa sisäänkäyntiä.
– Noudata jonottaessa aina vähintään metrin turvavälejä.
– Suosi niin lipunmyynnissä kuin kahvioasioinnissa lähimaksamista, mikäli mahdollista. Olemme ottaneet käyttöön korttimaksupäätteitä, joten vältäthän mahdollisuuksien mukaan käteisen käyttöä.
– Olemme varanneet hallille myös kasvomaskeja
– Jos koet tarvetta yskiä tai aivastaa, suojaa kasvosi nenäliinalla tai omalla hihallasi.

KATSOMOSSA

– Noudatathan turvavälejä myös katsomoissa. Oman seurueen kesken turvavälit eivät ole tarpeen, mutta jätäthän seuraavaan seurueeseen vähintään yhden, mielellään kahden penkin välin. Olemme rajanneet penkkirivejä pois käytöstä turvallisuuden lisäämiseksi, käytöstä poistetut penkit on merkitty värillisellä nauhalla.
– Vältä ylimääräistä liikkumista katsomoissa. Jos mukanasi on lapsia, huolehdithan etteivät myöskään lapset liikuskele katsomossa.
– Nykytilanteessa joudumme valitettavasti myös pyytämään, etteivät katsojat lähestyisi pelaajia tai joukkueen henkilöstöä.

Joudumme rajaamaan yleisömäärän noin 200 katsojaan, tulethan ajoissa pai

KAHVION KÄYTTÖ

– Kahvio palvelee entisellä paikalla, myyntipöytä on suojattu pleksillä, kahvion henkilökunnalla samoin kuin muillakin toimitsijoilla on maskit käytössää, muista jonottaessasi turvavälit, jätä edellä olevaan vähintään metrin väli.
– Käytä tarjolla olevaa käsidesiä ennen ja jälkeen asioinnin.
– Kahviossa on nyt jatkuvasti korttimaksumahdollisuus, joten suosi korttimaksamista, ja eritoten mahdollisuuksien mukaan lähimaksamista.
– Vältä kahvilatuotteiden koskettelua linjastolla. Kahvilatyöntekijät ojentavat haluamasi tuotteet sinulle linjan alussa, ja maksu tapahtuu linjan lopussa.
– Jos mahdollista, siirry omalle istumapaikallesi nauttimaan kahvilatuotteet ja vältä oleskelua kahvila-alueella.

POISTUMINEN

– Noudata samoja turvavälejä ja reittejä myös poistuessasi kuin saapuessasi hallille.
– Vältä ylimääräistä oleskelua poistumisteiden lähistöllä

Kiitos kun luit ohjeet, nähdään hallilla